VPS bérlés

Röviden a VPS bérlés szolgáltatásunkról

A VPS szerver bérlés szolgáltatásunk lehetőséget biztosít ügyfeleink részére, hogy saját fizikai szerver nélkül, maguk által adminisztrált virtuális dedikált szervert tartsanak fenn.

A VPS szerver bérlés szolgáltatásunk egy saját szerver kényelmét és multifunkcionalitását nyújtja, ellenben nem igényel egyszeri befektetést és a további fenntartása is sokkal kedvezőbb lehet, mint egy saját fizikai szerver megvásárlásának vagy bérlésének. Minden szerverünkhöz saját hardver készlet tartozik, melyre az Ön által választott operációs rendszer kerül telepítésre. Méretét és kapacitását nem kell előre kalkulálnia, mert bármikor igény szerint bővíthető bármely komponens.

A mai világban a modern szerverek sokszorosan meghaladják az alkalmazási területeken igényelt kapacitást, így felesleges költségeket rónak a szerver tulajdonosára. Ezzel szemben a virtuális szerverek sokkal jobban skálázhatóak, és költséghatékonyabban üzemeltethetőek.

VPS bérlés csomagok

A VPS bérlés szolgáltatásunk csomagjait úgy állítottuk össze, hogy minden ügyfelünk megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Kérjük tekintse meg ajánlatainkat:

Közvetlen kapcsolat
Varga Márton
dedikált ügyfélmanager
+36 30 792 8314

Amennyiben nem találta meg az Ön számára megfelelő csomagot, Görgessen lentebb és állítsa összes saját egyedi szerverét.

VPS megrendelés
Végösszeg:
Ft + Áfa
Választható operációs rendszerek
windows

Windows rendszer esetén:

  • A havidíj nem tartalmazza a Windows licencet
  • Távoli Asztali Kapcsolat (RDP) segítségével tudja elérni
  • Ajánlott minimum 1024 MB memória

Linux rendszer esetén:

  • SSH Kapcsolat segítségével tudja elérni
  • A legfrissebb stabil verziót telepítjük, egyéb esetben
    a verzió számot a megjegyzés rovatba kérjük beírni.
ubuntu
debian
centos
FreeBSD