Céginformációk

Rólunk

A Systech Global Kft. 2001-es indulása óta van jelen a magyar szerver hosting piacon, amelyen azóta meghatározó szerepet tölt be. Folyamatosan új fejlesztésekbe kezdünk, hogy lépést tudjunk tartani a nemzetközi server hosting piac kihívásaival, és ki tudjuk elégíteni ügyfeleink egyedi igényeit is. Az elmúlt évek fejlesztéseinek sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy nagy számú elégedett ügyfélkörrel rendelkezünk.

Szervertermünk Magyarország legmodernebb adatközpontjában üzemel. A biztonsági rendszer többszintű és a biztonsági szolgálat az év minden napján 24 órán keresztül működik. A szünetmentes áramellátást jelenleg 2db 10kV-os betápláláson 5db 1,6MW transzformátor biztosítja, mely áramszünet esetén hosszú ideig képes biztosítani a zavartalan működést.

Az infokommunikációs infrastruktúra kihelyezés egyik legjelentősebb hazai szolgáltatójaként a Dataneum budapesti központja jelenleg nemzetközi szinten is a legmagasabb technológiai szintet képviseli.

Professzionális minőségű szervertermünk tehát ideális megoldást nyújt azok számára, akik stabil, megbízható server hosting szolgáltatást szeretnének kapni az év minden napján. Az évek során a kis- és középvállalatoktól kezdve a multinacionális cégeken át volt szerencsénk megismerni a különböző igényeket, így bátran kijelenthetjük, hogy kielégítő minőségű szolgáltatásokat tudunk biztosítani minden ügyfelünk számára.

Közvetlen kapcsolat
Varga Márton
dedikált ügyfélmanager
+36 30 792 8314